All the Web
ULTIMATE-FIGHT Web
Welcome Guest Search | Active Topics | Members | Log In | Register

Reljic Pitanje Options
Arahna
Posted: Friday, July 02, 2010 11:20:09 AM

Rank: Papir
Groups: Member

Surfam malo po netu i vidim na profightstoreu debatu kao jel Reljic ima smedji pojas ili nema,...cust me zanima gsje se moze provjeriti tko ima koji pojas (ako je to nekome uopce bitno),...jel postoji koja baza podataka sa registriranim beltovima,....HVALA!
veyron
Posted: Friday, July 02, 2010 11:31:13 AM

Ima smeđi koliko ja znam...

Fabienne: Whose motorcycle is this?
Butch: It's a chopper, baby.
Fabienne: Whose chopper is this?
Butch: It's Zed's.
Fabienne: Who's Zed?
Butch: Zed's dead, baby. Zed's dead.
T-Rex BJJ
Posted: Friday, July 23, 2010 2:44:34 PM

Hmm... Smeđi??? Nisam siguran... Mislim da Reljić ima ljubičasti pojas...

"Sometimes I just want to be with my family and watch movie and eat some popcorn. But when I step on the mat I know there is no other place I'd rather be." -Marcelo Garcia
Ban
Posted: Friday, July 23, 2010 4:57:56 PM

Rank: Poluvelter
Groups: Administrator , Vlasnik Foruma

T-Rex BJJ wrote:
Hmm... Smeđi??? Nisam siguran... Mislim da Reljić ima ljubičasti pojas...
Reljić je član foruma i vjerojatno čita ovo mada sumnjam da će se izjašnjavati javno.Reljić je maksimalno u MMA i sigurno je da nema vremena za BJJ kao prije ulaska u UFC, ali nema razloga sumnjati u njegov smeđi pojas jer on điju zna bolje od večine crnih pojaseva u svijetu.
buki
Posted: Tuesday, July 27, 2010 11:52:02 PM

Ova izjava je jako preterana Reljic bjj je jos veoma zelen da se uopce usporedi sa crnim pojasevima a kamoli jos ici dalje pa reci da zna bolje od vecine bb bjj.
Ban
Posted: Wednesday, July 28, 2010 1:44:12 PM

buki wrote:
Ova izjava je jako preterana Reljic bjj je jos veoma zelen da se uopce usporedi sa crnim pojasevima a kamoli jos ici dalje pa reci da zna bolje od vecine bb bjj.
Nije se nimalo pretjeralo sa izjavom da Goran ima znanje za crni pojas u BJJ jer je imao od koga naučiti,ipak je Roger Gracie najbolji jitser na svijetu.
Mano
Posted: Wednesday, July 28, 2010 2:13:45 PM

Rank: Muha

Ban wrote:
Nije se nimalo pretjeralo sa izjavom da Goran ima znanje za crni pojas u BJJ jer je imao od koga naučiti,ipak je Roger Gracie najbolji jitser na svijetu.

Zato i je pokazao kurac od svoje đije u UFC-u. Goran je imao 3 borbe u UFC-u, od kojih ni jedan borac nije bio nikakva faca i skor mu je 1-2 ... toliko o njegovoj điji i MMA vještini. On možda je dobar borac za ove naše balkanske kriterije, ali nikako nije svijetski vrh ... ni u BJJ, ni u MMA.
buki
Posted: Wednesday, July 28, 2010 3:45:59 PM

Roger Gracie jeste klasa samo proplem je u tome koliko je vremen a sa njim otic malo na trening tamo 1-2 godisnje je "far cry" od pravog i pravilnog treninga sa crnim pojasom.Znanje BJJ nije samo sa kim si nego iskustvo i provedeno vreme u bjj
Ban
Posted: Wednesday, July 28, 2010 4:01:51 PM

buki wrote:
Roger Gracie jeste klasa samo proplem je u tome koliko je vremen a sa njim otic malo na trening tamo 1-2 godisnje je "far cry" od pravog i pravilnog treninga sa crnim pojasom.Znanje BJJ nije samo sa kim si nego iskustvo i provedeno vreme u bjj

Mano wrote:
Zato i je pokazao kurac od svoje đije u UFC-u. Goran je imao 3 borbe u UFC-u, od kojih ni jedan borac nije bio nikakva faca i skor mu je 1-2 ... toliko o njegovoj điji i MMA vještini. On možda je dobar borac za ove naše balkanske kriterije, ali nikako nije svijetski vrh ... ni u BJJ, ni u MMA.

Ne slažem se sa vama ali poštujem pravo na vaše mišljenje.
loreia
Posted: Thursday, July 29, 2010 10:02:43 AM

Ok, covjek je izgubio dvije borbe za redom, ali ne vidim kako mozete sporiti njegovo znanje dzije dontknow
Stvarno mi niste jasni.

Quote:
pa oženija sam se prije godinu dana...do tada sam osvojio pojaseve....
sad sam u fak hal of fame..

Jupidu
jupidu
Posted: Thursday, July 29, 2010 5:35:43 PM

nije reljić ni izgubio zadnje 2 borbe....

samo ih nije ni dobiInoccent

REAKTIVAC - osoba koja vječito odlazi a nikud ne ide

http://www.youtube.com/watch?v=VkEl_R0dTfY

buki
Posted: Friday, July 30, 2010 12:38:42 AM

Slusaj za mma to je druga prica neznam ali mislim da je solidno tamo odigro , al sto se tice bjj Reljic je TOTALNO nepoznata i nepriznata osoba da se kaze da je on bolji od svetskih bb bjj,da se razumemo niko ovde ne zeli da blati tog coveka on je na nivou kojem je ljubicasti ili smedji neka se takmici u tim pojasevima na visem nivou pa onda da pricamo ,Problem je sto se trpa coveka gde on ne spada eto mogu ja da kazem moje misljenje je sta ja znam neki :miki maus je najbolji bjj u svetu ali uvazavam vase misljenje ako se neslazete.
Arahna
Posted: Friday, July 30, 2010 11:21:02 AM

Nikad nisam kuzio zašto naše velike BJJ zvijezde ne nastupaju na našim BJJ turnirima npr. Croatian Grappling Championship-u,i slično?!Imamo 4-5 smeđih pojaseva a ni jedan ne nastupa ,....
Ban
Posted: Friday, July 30, 2010 12:02:45 PM

Arahna wrote:
Nikad nisam kuzio zašto naše velike BJJ zvijezde ne nastupaju na našim BJJ turnirima npr. Croatian Grappling Championship-u,i slično?!Imamo 4-5 smeđih pojaseva a ni jedan ne nastupa ,....

Bavio sam se bavio sa sportom u kojem nema pojaseva pa imam neke predrasude vezano uz važnost tih pojaseva.Moje je mišljenje da boja pojasa samo pokazuje razinu znanja i poznavanje tehnika dotične vještine ali to ne znači da je i dobar borac.Da bi bio dobar natjecatelj,morao bi osim poznavanja tehnike imati i hrpu drugih vrijednosti (od fizikalija pa do glave) i po tome se razlikuju dobri od loših boraca-natjecatelja.Znam neke dečke koji nose tamnije pojaseve u BJJ i koji su vrsni demonstratori pa i treneri BJJ-a, ali se ne snalaze u borbama.
Arahna
Posted: Friday, July 30, 2010 1:42:57 PM

Reljic,Mihanovic,Colic,Mirkovic,....zar ne bi bilo lijepo ih vidjet na nekom turniru?
Ike
Posted: Sunday, August 01, 2010 10:52:12 PM

"buki" slažem se s tobom, nemojmo pretjerivati što se tiče nečijeg znanja koje nije pokazano niti na jednom relevantnom turniru. To je pomalo omalovažavanje svih onih koji izlaze na turnire i godinama treniraju BJJ i ostvare neke rezultate.
"mano" ne treba odmah ni pljucati po Goranu jer u MMA borbama nekad ni ne možeš pokazati sve što znaš, ja bi rekao da je to neiskustvo.
Više pojaseve u Hrvata neću niti komentirati jer niti ne znam tko su.
Users browsing this topic
Guest

You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Forum Jump

Main Forum RSS : RSS