|
|
 Rank: Bantam Groups: Member
|
Bok ekipa, evo da se i ja malo javim, nema me dugo pa me većina vjerojatno i ne pozna. Evo nakon duge borbe (oko prostora naravno) došao sam u priliku otvoriti klub. Klub će se nalaziti na Kajzerici kod NK Lokomotive, bivši restoran kajzerica. To će biti u suradnji sa jednim mojim prijateljem koji ima svoj kick box klub. Trenutno smo u fazi sređivanja prostora i nadam se kroz dva tjedna da će sve biti gotovo. Prostor ima oko 150m2 i imati će boxački ring, dio sa hrvačkim strunjačama, dio sa tatami podom, cca 5 vreća+kruška i mala teretana, tuševi i svlačiona naravno. Ja ću držati dio UF i grapplinga uz pomoć prijatelja-kolega iz UFK BAN, mislim na legendu Bana ( Ban nisam te još ni pitao za pomoć ali znam da ćeš uskočiti sa svojim savjetima i pokojim treningom, a zovem za kavu da ti to sve prezentiram) i mojeg velikog prijatelja i prvaka Hrvatske, za žene zgodnog a za muškarce nezgodnog Boleta( kako sam te nahvalio da mi jednostavno moraš pomoći, jer treba mi neko slabiji od mene da demonstriram svoju snagu i tehniku  ) Pa evo ljudi iz Novog Zagreba koji volite UF navalite svi, članarina neće biti visoka i za sve informacije se možete obratiti meni na 091/6140-145 Saša. Termini su od pon.-pet. od 19:00h - 20:30h-prva grupa i od 20:30 - 22:00h-druga grupa. Float like a butterfly, sting like a bee!
|
|
 Rank: Poluvelter Groups: Administrator
, Vlasnik Foruma
|
MMABEST wrote:Bok ekipa, evo da se i ja malo javim, nema me dugo pa me većina vjerojatno i ne pozna. Evo nakon duge borbe (oko prostora naravno) došao sam u priliku otvoriti klub. Klub će se nalaziti na Kajzerici kod NK Lokomotive, bivši restoran kajzerica. To će biti u suradnji sa jednim mojim prijateljem koji ima svoj kick box klub. Trenutno smo u fazi sređivanja prostora i nadam se kroz dva tjedna da će sve biti gotovo. Prostor ima oko 150m2 i imati će boxački ring, dio sa hrvačkim strunjačama, dio sa tatami podom, cca 5 vreća+kruška i mala teretana, tuševi i svlačiona naravno. Ja ću držati dio UF i grapplinga uz pomoć prijatelja-kolega iz UFK BAN, mislim na legendu Bana ( Ban nisam te još ni pitao za pomoć ali znam da ćeš uskočiti sa svojim savjetima i pokojim treningom, a zovem za kavu da ti to sve prezentiram) i mojeg velikog prijatelja i prvaka Hrvatske, za žene zgodnog a za muškarce nezgodnog Boleta( kako sam te nahvalio da mi jednostavno moraš pomoći, jer treba mi neko slabiji od mene da demonstriram svoju snagu i tehniku  ) Pa evo ljudi iz Novog Zagreba koji volite UF navalite svi, članarina neće biti visoka i za sve informacije se možete obratiti meni na 091/6140-145 Saša. Svaka čast Saša,doći ću za svoje borce i u N.Zagreb ako treba. Za istač,na raspolaganju sam ti kada me god zatrebaš i drago mi je da si konačno našao prostor.Ne sumnjam da će N.Zagreb konačno dobiti vrstan MMA klub(uz pomoć iz Dubrave,naravno).
|
|
|
Hvala Ban, tvoja podrška mi je vrlo bitna. Vidimo se Float like a butterfly, sting like a bee!
|
|
, Vlasnik Foruma
|
MMABEST wrote:Hvala Ban, tvoja podrška mi je vrlo bitna. Vidimo se Tu sam,samo zovi.
|
|
 Rank: Srednja Groups: Member
|
MMABEST wrote:Bok ekipa, evo da se i ja malo javim, nema me dugo pa me većina vjerojatno i ne pozna. Evo nakon duge borbe (oko prostora naravno) došao sam u priliku otvoriti klub. Klub će se nalaziti na Kajzerici kod NK Lokomotive, bivši restoran kajzerica. To će biti u suradnji sa jednim mojim prijateljem koji ima svoj kick box klub. Trenutno smo u fazi sređivanja prostora i nadam se kroz dva tjedna da će sve biti gotovo. Prostor ima oko 150m2 i imati će boxački ring, dio sa hrvačkim strunjačama, dio sa tatami podom, cca 5 vreća+kruška i mala teretana, tuševi i svlačiona naravno. Ja ću držati dio UF i grapplinga uz pomoć prijatelja-kolega iz UFK BAN, mislim na legendu Bana ( Ban nisam te još ni pitao za pomoć ali znam da ćeš uskočiti sa svojim savjetima i pokojim treningom, a zovem za kavu da ti to sve prezentiram) i mojeg velikog prijatelja i prvaka Hrvatske, za žene zgodnog a za muškarce nezgodnog Boleta( kako sam te nahvalio da mi jednostavno moraš pomoći, jer treba mi neko slabiji od mene da demonstriram svoju snagu i tehniku  ) Pa evo ljudi iz Novog Zagreba koji volite UF navalite svi, članarina neće biti visoka i za sve informacije se možete obratiti meni na 091/6140-145 Saša. Sale legendo. Eto, Banić (UFC Crows - Sloboština) dobiva konkurenciju.  "Ako prihvatiš baš sva pravila, bit ćeš kao i svi ostali i završit ćeš kao budala. Živi u alternativi, pali svijeće svojim greškama, žvači žvaku i ne budi seronja."Bob Dylanhttp://www.ultimatefight.bloger.hr/
|
|
, Vlasnik Foruma
|
Reaktivac wrote:Eto, Banić (UFC Crows - Sloboština) dobiva konkurenciju. 
|
|
|
Biti će zanimljivo pratiti afirmaciju novog kluba od Saleta... Hoće li biti prelazaka ? "Ako prihvatiš baš sva pravila, bit ćeš kao i svi ostali i završit ćeš kao budala. Živi u alternativi, pali svijeće svojim greškama, žvači žvaku i ne budi seronja."Bob Dylanhttp://www.ultimatefight.bloger.hr/
|
|
|
 Molim poštovanje prema svim UF klubovima. "Ako prihvatiš baš sva pravila, bit ćeš kao i svi ostali i završit ćeš kao budala. Živi u alternativi, pali svijeće svojim greškama, žvači žvaku i ne budi seronja."Bob Dylanhttp://www.ultimatefight.bloger.hr/
|
|
, Vlasnik Foruma
|
Reaktivac wrote:Biti će zanimljivo pratiti afirmaciju novog kluba od Saleta... Hoće li biti prelazaka ? Siguran sam da će Saša brzo stvoriti kvalitetnu ekipu a mi ćemo mu iz Dubrave maksimalno pomoći da se to dogodi.
|
|
|
Ban wrote:Siguran sam da će Saša brzo stvoriti kvalitetnu ekipu a mi ćemo mu iz Dubrave maksimalno pomoći da se to dogodi. A, što ako neki borac iz Crowsa ima namjeru preći kod Saše ? Dali će trebati ispisnicu i dozvolu HSSB-e ? "Ako prihvatiš baš sva pravila, bit ćeš kao i svi ostali i završit ćeš kao budala. Živi u alternativi, pali svijeće svojim greškama, žvači žvaku i ne budi seronja."Bob Dylanhttp://www.ultimatefight.bloger.hr/
|
|
, Vlasnik Foruma
|
Reaktivac wrote:
A, što ako neki borac iz Crowsa ima namjeru preći kod Saše ? Dali će trebati ispisnicu i dozvolu HSSB-e ?
He,he,zajebavaš se. Ljudi će pomisliti da je ovo zajebacija pa te molim da ne spominjemo Banićev klub,a ekipa neka ide tamo gdje im paše.
|
|
 Rank: Muha Groups: Member
|
|
|
, Vlasnik Foruma
|
ivo15 wrote: hehe sumnjam da ce neko htjet otic iz crowsa...
Tako je i najbolje.
|
|
|
|
|
|
Naravno da dolazim na trening! Poznavajući glavnog trenera klub će se baviti i baletom  . Salu na stranu, ovo će biti odlično. Saša definitivno ima šta za pokazat Sretno stari, i kao što Ban kaže, sa zadovoljstvom ćemo pomoći.
|
|
|
Jel to na "glavnoj" cesti tamo na Kajzi, di je box klub?? Kad krećete sa radom?
Jupidu wrote:do 93 kg će završit kao reaktivac na spojevima.s curama.............ponižen i uništen
|
|
|
stjenoviti wrote:Jel to na "glavnoj" cesti tamo na Kajzi, di je box klub?? Kad krećete sa radom? Stari to je u NK Lokomotiva, kod zapadnog ulaza Zagrebačkog Velesajma. Uđeš u NK Lokomotivu i ideš cestom do kraja i u starom restoranu Kajzerica. Iskreno ne znam di na Kajzi ima box klub. Početak bi trebao biti kroz dva tjedna. Float like a butterfly, sting like a bee!
|
|
|
Reaktivac valjda ćeš doći na koji trening kod mene, a ako ne budeš tražit ću pos uređaj od banke da članovi mogu plaćati karticom i onda ćeš morati doći. Float like a butterfly, sting like a bee!
|
|
|
MMABEST wrote:Reaktivac valjda ćeš doći na koji trening kod mene, a ako ne budeš tražit ću pos uređaj od banke da članovi mogu plaćati karticom i onda ćeš morati doći. Bio bi red da dodjem. Mogao bi mi dati kakvu malu poduku iz boksa, ali nikako da ti budem pokusni kunić. "Ako prihvatiš baš sva pravila, bit ćeš kao i svi ostali i završit ćeš kao budala. Živi u alternativi, pali svijeće svojim greškama, žvači žvaku i ne budi seronja."Bob Dylanhttp://www.ultimatefight.bloger.hr/
|
|
 Rank: Papir Groups: Member
|
Sasa ako ti nije problem da navedes tocnu adresu kluba ili da na nekoj karti ucrtas di ce kluib biti smjesten, cisto radi lakse orjentancije. Ako se zna kakav bi raspord odnosno termini treninga bili?
|
|
|
Guest,
IRON-MAN |