|
|
 Rank: Perolaka Groups: Moderator za Internacionalni Ultimate Fight
|
e htio bi od svih cut ko im je bio prvi uzor koji ih je na to sve navukaoo?? meni je bio LEGENDA BRUCE LEE njegovi pokreti,mrsavo snazno tijelo
al gledo sam i dosta dokumentaraca o njemu,covjek je bio ono mrsavije grade a mlatio je likove teze od sebe i masivnije,isto tako sam procitao da je dizao dosta velike kilaze,borio se u ulicnim tucama koje su odrzavali na krovovima,u jednom dok.onaj "BOLO" ga je izazvao i Bruce ga je nabio,dolazili su mu u kucu da se bore i on ih je sve za oko 3 min.pofrko,isto tako su ga i na ulici izazivali,Bob Wall je rekao da covjek udara kao mazga............
R.I.P Bruce Lee
|
|
 Rank: Srednja Groups: Member
|
__Mata__ wrote:e htio bi od svih cut ko im je bio prvi uzor koji ih je na to sve navukaoo?? meni je bio LEGENDA BRUCE LEE njegovi pokreti,mrsavo snazno tijelo
al gledo sam i dosta dokumentaraca o njemu,covjek je bio ono mrsavije grade a mlatio je likove teze od sebe i masivnije,isto tako sam procitao da je dizao dosta velike kilaze,borio se u ulicnim tucama koje su odrzavali na krovovima,u jednom dok.onaj "BOLO" ga je izazvao i Bruce ga je nabio,dolazili su mu u kucu da se bore i on ih je sve za oko 3 min.pofrko,isto tako su ga i na ulici izazivali,Bob Wall je rekao da covjek udara kao mazga............
R.I.P Bruce Lee Van Damme & Bruce Lee su carevi ! "Ako prihvatiš baš sva pravila, bit ćeš kao i svi ostali i završit ćeš kao budala. Živi u alternativi, pali svijeće svojim greškama, žvači žvaku i ne budi seronja."Bob Dylanhttp://www.ultimatefight.bloger.hr/
|
|
 Rank: Perolaka Groups: Moderator za Multimediju
, Moderator za Ostale teme
|
Meni je iskreno Mirko Filipović bio netko zbog kog sam uopce poceo razmisljat da bi poceo nesto trenirat + da to sto sam na ulici uvijek naletio na fightove di sam bio 5 na 1 a taj 1 sam bio ja "It's about my persona ain't nothing like a man That can do what he wanna"
|
|
Rank: Papir Groups: Member
|
Mirko Filipović gledajući njega dobio sam želju za boksanjem a potpuno sam poludio kada sam vidio Fedora.
|
|
 Rank: Bantam Groups: Member
|
fighter_for_honor wrote:Mirko Filipović gledajući njega dobio sam želju za boksanjem a potpuno sam poludio kada sam vidio Fedora. +1,uključujuči i Igora Vovchanchyna
|
|
|
1.uzor Bruce a tek kad sam vidio Mirka.........pa onda Fedor.................... a i Bas Rutten mi je najžešći lik u svijetu MMA lik je kul,zajeban borac i pol,sve sto znam o polugama udarcima..sve sam od njega pokupio,steta sto su ga godine uzele
|
|
 Rank: Perolaka Groups: Moderator za Multimediju
, Moderator za Ostale teme
|
__Mata__ wrote:1.uzor Bruce a tek kad sam vidio Mirka.........pa onda Fedor.................... a i Bas Rutten mi je najžešći lik u svijetu MMA lik je kul,zajeban borac i pol,sve sto znam o polugama udarcima..sve sam od njega pokupio,steta sto su ga godine uzele bass rutten oprosti, kolko godina ti imas? "It's about my persona ain't nothing like a man That can do what he wanna"
|
|
 Rank: Bantam Groups: Member
|
borilacke vjestine me baš i ne interesiraju, al sto se borilackih sportova tice uopce sam pogledo ikoju mma borbu radi Mirka Filipovica i Ken Shamrocka
|
|
|
__Mata__ wrote:1.uzor Bruce a tek kad sam vidio Mirka.........pa onda Fedor.................... a i Bas Rutten mi je najžešći lik u svijetu MMA lik je kul,zajeban borac i pol,sve sto znam o polugama udarcima..sve sam od njega pokupio,steta sto su ga godine uzele Hehe...njega su ozljede uzele...ja sam još u osnovnoj gledao Vandama...pa onda tyson...pa mirko...K1...MMA...
Cagefighting solves everything
|
|
 Rank: Velter Groups: Member
|
Prva MMA borba koju sam ikad pogledao me inspirirala, a to je Kazushi Sakuraba vs. Carlos Newton.
Nakon što sam vidio Sakurabine ludorije u parteru i na kraju odličan kneebar potpuno sam poludio za ovim sportom.
Sad mi je interes jako opao.
Take time for Jesus - he took time for us.
|
|
|
Vermillion wrote:bass rutten oprosti, kolko godina ti imas? a imam 17
|
|
 Rank: Poluvelter Groups: Administrator
, Vlasnik Foruma
|
Seded wrote: iSad mi je interes jako opao.
|
|
|
Mirko je kriv za sve !!
|
|
Rank: Muha Groups: Member
|
u prvom razredu poceo karate zbog van damma i blood sporta.. imam sliku sa spagom na dvije stolice a onda u srednjoj,kad sam cuo da branko cikatic ima dvoranu na mladosti,preko noci se ostavio atletike
|
|
 Rank: Muha Groups: Member
|
Da bih počeo dizat utege,morao sam prvo vidjeti Arnolda,Lou Ferigno,Ronnie Coleman...Prvotno me zanimao samo bodybulding,dosta sam ga pratio i tak,da bi nakon borbe Mirko VS Sapp dobio velik interes u praćenju mma.
“I thought I was getting raped by Freddy Mercury.”
|
|
 Rank: Perolaka Groups: Member
|
Gledajuci Van Dammove filimce su me inspirirale na Karate i tak. Spaga ovo ono. Kasnije na Judo, TKD i sad MMA. Inspiracija za MMA je Mirko Filipovic.
Dosadno mi je.. Daj odvali koju pametnu
|
|
 Rank: Papir Groups: Moderator za Boxing
|
Bore Lee je moj uzor...njegova filmografija "jači od bande","u kandžama velegrada","čuvaj se sinjske ruke","otok razvrata i zla","u kandžama orla","otrovne ruke","rušilački udarci","sravnjeni sa zemljom","borilica" je štivo koje me uputilo na razvoj borilačkog duha i put samuraja!
ako želiš mir,budi spreman na rat!
|
|
 Rank: Velter Groups: Member
|
Jel vam Vanja potvrdila to ili nagađate?  Take time for Jesus - he took time for us.
|
|
 Rank: Poluvelter Groups: Administrator
, Vlasnik Foruma
|
Seded wrote:Jel vam Vanja potvrdila to ili nagađate?  Pa sam si to napisao. Što se Vanje tiče,za nju ćeš se morati boriti i to s njom.S obzirom kako je danas na sparingu prošao Jopa Karamatić onda se bojim da ćeš odustati od Vanje.Naime,Karamatić se je pola sata presavijao na podu od Vanjinog koljena koje je nehotično prošlo u mjesto koje je vrlo bolno za muškarce.Jadan Jopa!
|
|
 Rank: Srednja Groups: Member
|
Ban wrote:Pa sam si to napisao. Što se Vanje tiče,za nju ćeš se morati boriti i to s njom.S obzirom kako je danas na sparingu prošao Jopa Karamatić onda se bojim da ćeš odustati od Vanje.Naime,Karamatić se je pola sata presavijao na podu od Vanjinog koljena koje je nehotično prošlo u mjesto koje je vrlo bolno za muškarce.Jadan Jopa! Ja bi se kladio na slavonsku lolu Sededa.  Pogotovo ako bi borba otišla u parter...  još jedan par za forumaški fightcard... "Ako prihvatiš baš sva pravila, bit ćeš kao i svi ostali i završit ćeš kao budala. Živi u alternativi, pali svijeće svojim greškama, žvači žvaku i ne budi seronja."Bob Dylanhttp://www.ultimatefight.bloger.hr/
|
|
|
Guest |