|
|
 Rank: Papir Groups: Member
|
Pozdrav dečki! Evo da vam se i ja priključim u razgovor, jako mi se sviđa mma pa me zanima par podataka prije nego vam se možda priključim... Prvo da vas pitam kako stojite sa curama na treninzima imate li koju  ? Imate neku određenu min - max kilažu koju se treba imati da bi vam se moglo priključiti? I koristite li štitnik za donje i gornje zube ili samo za gornje?
|
|
Joined: 9/7/2009 Posts: 167 Location: sisak , zagreb , travno
|
stojimo dobro, ima jedna cura sto trenira kickbox, nekad odrađuju i s nama stand up dio treninga, onda imaju jos dvije cure sto bas treniraju mma, cak su i na forum registrirane ali slabo posjecuju, i ima jedna cura s kojom možeš tračati za pultom dok odmaraš i tako  (radi u klubu, vodi članarine i tako to, papire neke valjda)  ) nema nikavih određenih težina, svi su dobrodošli koliko znam, vecina koristi stitnik za gornje zube, ali to uopce nije pod obvezno, slobodno smijes koristiti i za donje zube dok treniras, ustvari, po tvojoj volji je, kako ti želiš...
|
|
 Rank: Perolaka Groups: Moderator za Multimediju
, Moderator za Ostale teme
|
Becks Anicu nisu spomenuo  ! Ziva - problem ti je sto do 1.9 su svi ukljucujuci i mene ljeni ic na trening jer je ljeto pa je Saša(trener) odlučio pauzirat treninge "It's about my persona ain't nothing like a man That can do what he wanna"
|
|
|
Kak ste brzi svaka čast ! Kaj se tiče pauze savršeno mi odgovara, mogu li se samo tako pridružit ili čekam početak nove grupe? Kolko kn je članarina? Kome se trebam javit, može ime i broj tel? uuuu kolko pitanja Hvala
|
|
|
pa jesam rekao dai maju dvije cure sto treniraju mma, Ana i Sara  ma možeš odmah doci i krenes paralelno trenirati i uciti, zavisi kakve ce grupe biti, ali može se odmah poceti, 250kn je članarina javiš se Saši na 091 614 0145, uostalom samo prati forum i kad pocnu treninzi oko 1.9 ce netko objaviti sve,
|
|
|
@ziva bolje ti je da uzmeš jednoslojne..tj samo za gornje zube..zato što možeš više disati..manje se umaraš..na onim dvoslojnim imas samo malu rupicu za disanje..
 UFK Novi Zagreb
|
|
|
Možeš se i Ivu javit, on ce te pricekat pred ulazom velesajma, dat ce ti svoj broj mobitela, msn, icq, email adresu te registracijske tablice "It's about my persona ain't nothing like a man That can do what he wanna"
|
|
|
ma sta pricekat, doci ce po tebe i dovesti te do kluba
|
|
|
Becks: Pratit ću forum i javit se Saši krajem 8.mj. draže mi je počet od početka. Lesnar: I na mojim treninzima se nosi jednoslojna pa opet nekako dobim po donjim zubima, treba se istrenirat da brada bude niže  Vermillion: Mislim da ću se snać i bez svega toga  Becks: Na rame samnom i nosi!
|
|
 Rank: Muha Groups: Member
|
|
|
|
ziva wrote:Vermillion: Mislim da ću se snać i bez svega toga  Ma to ja malo Ivu sprdam "It's about my persona ain't nothing like a man That can do what he wanna"
|
|
|
|
|
 Rank: Poluvelter Groups: Administrator
, Vlasnik Foruma
|
Ivo,Anica,Becks i ekipa iz N.Zagreba neka mi se jave na pm ili na broj 095/5128687 . Možete dolaziti kod mene na trening zbog priprema za svjetsko prvenstvo u grapplingu.Javite mi se ćim prije vezano uz dogovor za prvenstvo.
|
|
|
kaj treninzi bi u dubravi bili?
Mind over all
UFK Novi Zagreb
|
|
 Rank: Poluvelter Groups: Administrator
, Vlasnik Foruma
|
Tignes wrote:kaj treninzi bi u dubravi bili? Ne,treninzi su trebali biti u Dubravi za ekipu iz N.Zagreba povodom svjetskog prvenstva u greplingu ali se nije nitko odazvao iz te ekipe. Od 9.mjeseca će treninzi biti na starom mjestu na Kajzerici,za što ćete dobiti obavijest od Saše..
|
|
|
Becks wrote:nije gužva, ok da, dodji u pol 9, tad su ti ovi ajmo reci početnici, a u 19h su kao napredniji, al mozes doci i u 19h bez problema molim..početnici??..misliš početnici i ja...lol..zjb se..
 UFK Novi Zagreb
|
|
 Rank: Bantam Groups: Member
|
Evo i odmor prosao, sta smo odmarali smo odmarali i debljali se a sad akcija. Treninzi pocinju u ponedjeljak ,prva grupa u 19:00 a druga u 20:30. Vidimo se. Float like a butterfly, sting like a bee!
|
|
|
nije bilo debljanja..  .. jesu treninzi pon,sri,pet ili svaki dan?
 UFK Novi Zagreb
|
|
|
MMABEST wrote:Evo i odmor prosao, sta smo odmarali smo odmarali i debljali se a sad akcija.
Treninzi pocinju u ponedjeljak ,prva grupa u 19:00 a druga u 20:30.
Vidimo se.
fala Bogu da pocinju...sale nismo svi uzivali ovo ljeto i debljali se,neki su radili http://www.youtube.com/watch?v=JJx6dIKAAUYhttp://www.youtube.com/watch?v=wCnmb0mhU-Yhttp://www.youtube.com/watch?v=fheJhdkORTE&feature=relatedhttp://www.youtube.com/watch?v=Ed5sQx12nZo&feature=relatedhttp://www.youtube.com/watch?v=j5-yKhDd64s
|
|
|
MMABEST wrote:Evo i odmor prosao, sta smo odmarali smo odmarali i debljali se a sad akcija.
Treninzi pocinju u ponedjeljak ,prva grupa u 19:00 a druga u 20:30.
Vidimo se.
buraz imam 103kg "It's about my persona ain't nothing like a man That can do what he wanna"
|
|
|
Guest |