|
|
Rank: Papir Groups: Member
|
Eto, ključ na rame nije izum ni bjj ni juda ni H. Kimure nego američkih catch wrestlera koji su je radili prije nego je Kimura rođen. http://www.youtube.com/watch?v=vrIwVVz8lPM&feature=relatedInače mi je ovaj čovjek zanimljiv, koliko sam ga uspio upoznati sa neta. PS Demostracija na kosturu...
|
|
|
Meni ovo baš ne izgleda ko kimura, kad se radi kimura ruka se vuče uz protibnikovo tijelo prema njegovu potiljku, a on je ovdje pokazao kolko sam ja vidio kao polugu na lakat tako što svoju lijevu ruku gura naprijed, a desnu ruku koja je na laktu primiče k sebi.Neznam možda sam pogriješio, neka neko iskusniji procijeni Brazilian Jiu-Jitsu klub Triangle-Đakovo THE BEST
|
|
|
Ha.Ha nasluso sam se tog cicinija jos od pre 12 god .,on sve zna samo ono sto on radi je pravilno ostalo je sve pogresno , eto nek dodje ikad na neko takmicenje pa nek pokaze.
|
|
|
Ovo nema veze sa Kimurom... -.-"
"Sometimes I just want to be with my family and watch movie and eat some popcorn. But when I step on the mat I know there is no other place I'd rather be." -Marcelo Garcia
|
|
|
Guest |