|
|
 Rank: Poluvelter Groups: Administrator
, Vlasnik Foruma
|
triangle wrote:A jel znate da sve mora biti jednobrazno - roza s čipkom Odustali smo od takvih u zadnji čas.
|
|
 Rank: Papir Groups: Member
|
Kada će biti objavljen popis natjecatelja za sve nas? Znam da treba biti objavljeno na: www.worldgrapplingchampionship.com "Sometimes I just want to be with my family and watch movie and eat some popcorn. But when I step on the mat I know there is no other place I'd rather be." -Marcelo Garcia
|
|
, Vlasnik Foruma
|
U kojoj si kategoriji i u kojoj dobnoj skupini?
|
|
|
Junior - 90kg - Gi & No Gi.
"Sometimes I just want to be with my family and watch movie and eat some popcorn. But when I step on the mat I know there is no other place I'd rather be." -Marcelo Garcia
|
|
, Vlasnik Foruma
|
T-Rex BJJ wrote:Junior - 90kg - Gi & No Gi. Poslat ću ti na pm listu natjecatelja u tvojoj kategoriji.
|
|
|
U svakom slučaju hvala na informaciji.  "Sometimes I just want to be with my family and watch movie and eat some popcorn. But when I step on the mat I know there is no other place I'd rather be." -Marcelo Garcia
|
|
|
mozete li staviti link sa popisom svih kadeta i juniora na ovu stranicu....na sluzbenoj stranici file nema....bar zasad
|
|
, Vlasnik Foruma
|
Grappling master wrote:mozete li staviti link sa popisom svih kadeta i juniora na ovu stranicu....na sluzbenoj stranici file nema....bar zasad Mogu ti na pm poslati samo za tvoju kategoriju,napiši mi kategoriju i javim ti.
|
|
|
Zahvaljujem se , kategorija 75-85 kg kadeti , Gi i No Gi
|
|
|
možete i meni napisat......GI i No-Gi 90-110kg....unaprijed hvala
|
|
|
|
|
, Vlasnik Foruma
|
Željko,hoće li biti kakvih snimki da ih se prebaci na youtube.Mnogi me pitaju za snimke jer bi htjeli vidjeti što su propustili. p.s. Molio bih Oko sokolovo da mi meila snimke mojih borbi koje mi je obećao poslati.
|
|
|
Ban wrote:Željko,hoće li biti kakvih snimki da ih se prebaci na youtube.Mnogi me pitaju za snimke jer bi htjeli vidjeti što su propustili. p.s. Molio bih Oko sokolovo da mi meila snimke mojih borbi koje mi je obećao poslati. Prijatelju, šaljem ti uskoro, budući da nisam još prebacio s fotića i moram pronaći kabel - u cijeloj priči se zagubio, ali ga je pronašla Željkova supruga i uskoro ti šaljem...
|
|
|
Biće snimki...naravno za pare, hahaha...čeka se fotograf da ih prebaci na hard disc...ima toga puno. Tako da čim se to riješi, klubovi će moći doći u posjed DVD-a Svjetskog prvenstva...
|
|
, Vlasnik Foruma
|
oko sokolovo wrote:Prijatelju, šaljem ti uskoro, budući da nisam još prebacio s fotića i moram pronaći kabel - u cijeloj priči se zagubio, ali ga je pronašla Željkova supruga i uskoro ti šaljem... Zahvaljujem triangle wrote:Biće snimki...naravno za pare, hahaha...čeka se fotograf da ih prebaci na hard disc...ima toga puno. Tako da čim se to riješi, klubovi će moći doći u posjed DVD-a Svjetskog prvenstva... Zahvaljujem još jednom.
|
|
|
hahahaha, hvala na dopuni, usput, imali smo priliku vidjeti kako se "stari" olimpijac vraća punim žarom!
|
|
|
http://www.glas-slavonije.hr/vijest.asp?rub=4&ID_VIJESTI=129060 "Sometimes I just want to be with my family and watch movie and eat some popcorn. But when I step on the mat I know there is no other place I'd rather be." -Marcelo Garcia
|
|
|
http://profightstore.com/novosti/hrvatskoj-zlato-na-svjetskom-grappling-natjecanju/5936.aspx "Sometimes I just want to be with my family and watch movie and eat some popcorn. But when I step on the mat I know there is no other place I'd rather be." -Marcelo Garcia
|
|
|
oko sokolovo wrote:hahahaha, hvala na dopuni, usput, imali smo priliku vidjeti kako se "stari" olimpijac vraća punim žarom! Evo nešto od amaterskog snimka, dok Željko ne bude imao one prave. http://www.youtube.com/watch?v=a9x3nQV8adY
|
|
|
|
|
|
Guest |