|
|
Rank: Papir Groups: Member
|
Zanima me koje je vaše mišljenje o njemu.Prosječan boksač pun kontraverzi i skandala ili boksačka legenda? http://www.youtube.com/watch?v=yE9B3Eentvs Prosudite sami.
|
|
 Rank: Perolaka Groups: Moderator za Internacionalni Ultimate Fight
|
za mene kao borac ima velik RESPECT....a zivot kakav je imao izvan ringa me bas i ne zanima....
|
|
|
|
|
|
za mene ,boksačka legenda,bar po tome kako je meo ringove kada bi ušao u njih.
|
|
|
Boksačka legenda i sportski uzor velikom broju boraca u svijetu.
|
|
 Rank: Muha Groups: Member
|
Khomaniac wrote:Boksačka legenda i sportski uzor velikom broju boraca u svijetu.
Boksačka legenda .....pobijedio velike u dvadesetima svog života....
|
|
 Rank: Muha Groups: Member
|
Khomaniac wrote:Boksačka legenda i sportski uzor velikom broju boraca u svijetu.
Boksačka legenda .....pobijedio velike u dvadesetima svog života....
|
|
 Rank: Perolaka Groups: Moderator za Multimediju
, Moderator za Ostale teme
|
uvijek kad ga netko spomene se sjetim kako je pricao o prelasku u mma ali nazalost nikad nis od toga nije bilo.. ALI navodno je opet smršavio i vratio se u formu "It's about my persona ain't nothing like a man That can do what he wanna"
|
|
|
Vermillion wrote: uvijek kad ga netko spomene se sjetim kako je pricao o prelasku u mma ali nazalost nikad nis od toga nije bilo.. ALI navodno je opet smršavio i vratio se u formu Da se sad vrati u ring braća Kličko bi bila u velikim problemima.
|
|
|
aikidoko wrote:Da se sad vrati u ring braća Kličko bi bila u velikim problemima. Da se ona stara verzija Tysona vrati onda da ali sad mislim da ne. "It's about my persona ain't nothing like a man That can do what he wanna"
|
|
|
Vermillion wrote:Da se ona stara verzija Tysona vrati onda da ali sad mislim da ne. Pa Vitalij u osmoj rundi u odbrani naslova nije imao snage zadati završni udarac za KO.
|
|
|
aikidoko wrote:Pa Vitalij u osmoj rundi u odbrani naslova nije imao snage zadati završni udarac za KO. očito ne pratim boks dovoljno.. kad vidim da se netko od braće klitschko bori nakon jedne runde prebacim program jer mi postane dosadno "It's about my persona ain't nothing like a man That can do what he wanna"
|
|
|
Vermillion wrote:očito ne pratim boks dovoljno.. kad vidim da se netko od braće klitschko bori nakon jedne runde prebacim program jer mi postane dosadno Sve je rečeno.Ne bi imali šanse niti protiv današnjeg Tysona.A o njegovim najboljim danima da i ne govorim.
|
|
|
|
|
|
miki92 wrote:http://www.jutarnji.hr/tyson--u-ringu-sam-ljudima-zelio-samo-smrt-/849478/ pročitao sam ovo - sjeban je on u glavi covjece ! zivcira me sto ga nisu ni pitali o povratku makar sumnjam da ce se vratit ali svejedno volio bi vidjet sta misli o tome. I postao je vegan izgleda Oo "It's about my persona ain't nothing like a man That can do what he wanna"
|
|
|
Vermillion wrote:
pročitao sam ovo - sjeban je on u glavi covjece ! zivcira me sto ga nisu ni pitali o povratku makar sumnjam da ce se vratit ali svejedno volio bi vidjet sta misli o tome. I postao je vegan izgleda Oo
 (furam se na ivu  )
 UFK Novi Zagreb
|
|
|
ma po čemu? "It's about my persona ain't nothing like a man That can do what he wanna"
|
|
|
Guest |