|
|
 Rank: Srednja Groups: Member
|
SP 2010., ždrijeb skupina: Skupina A: Južnoafrička Republika, Meksiko, Urugvaj, Francuska
Skupina B: Argentina, Nigerija, Južna Koreja, Grčka
Skupina C: Engleska, SAD, Alžir, Slovenija
Skupina D: Njemačka, Australija, Srbija, Gana
Skupina E: Nizozemska, Danska, Japan, Kamerun
Skupina F: Italija, Paragvaj, Novi Zeland, Slovačka
Skupina G: Brazil, Sjeverna Koreja, Obala Bjelokosti, Portugal
Skupina H: Španjolska, Švicarska, Honduras, Čile "Ako prihvatiš baš sva pravila, bit ćeš kao i svi ostali i završit ćeš kao budala. Živi u alternativi, pali svijeće svojim greškama, žvači žvaku i ne budi seronja."Bob Dylanhttp://www.ultimatefight.bloger.hr/
|
|
 Rank: Srednja Groups: Member
|
Vrijednosti momčadi po skupinama SP-a (u milijunima eura)Skupina A Južnoafrička Republika 35 Meksiko 95 Urugvaj 145 Francuska 450 Skupina B Argentina 390 Nigerija 115 Južna Koreja 50 Grčka 100 Skupina C Engleska 440 SAD 55 Alžir 55 Slovenija 45 Skupina D Njemačka 305 Australija 40 Srbija 185 Gana 115 Skupina E Nizozemska 280 Danska 85 Japan 70 Kamerun 140 Skupina F Italija 400 Paragvaj 90 Novi Zeland 15 Slovačka 70 Skupina G Brazil 515 Sjeverna Koreja 15 Obala Bjelokosti 180 Portugal 340 Skupina H Španjolska 565 Švicarska 115 Honduras 45 Čile 85 "Ako prihvatiš baš sva pravila, bit ćeš kao i svi ostali i završit ćeš kao budala. Živi u alternativi, pali svijeće svojim greškama, žvači žvaku i ne budi seronja."Bob Dylanhttp://www.ultimatefight.bloger.hr/
|
|
 Rank: Poluvelter Groups: Administrator
, Vlasnik Foruma
|
Što mislite tko će biti prvak svijeta? Po meni,Španjolci i Brazilci bi trebali odlučivati tko je najbolji, a ja ću navijati za Španjolsku.
|
|
Rank: Poluvelter Groups: Member
|
otkad mi se rodilo djete... nestignem ništa  (((( niti bana vidit u st..niti ić na obračun u ringu,.,,,, pih 
REAKTIVAC - osoba koja vječito odlazi a nikud ne ide http://www.youtube.com/watch?v=VkEl_R0dTfY
|
|
, Vlasnik Foruma
|
jupidu wrote:otkad mi se rodilo djete... nestignem ništa  (((( niti bana vidit u st..niti ić na obračun u ringu,.,,,, pih  Zašto nisi došao u hotel na piče,toliko si vremena mogao odvojiti?
|
|
Rank: Poluvelter Groups: Member
|
Ban wrote:Zašto nisi došao u hotel na piče,toliko si vremena mogao odvojiti? pa jesam....večer prije samo sam zatekao klarića...i ogrizeka.....kojem sam rekao da mi njegovi mišići nisu baš za parter  )) ogrizek je momak koji je hitar i okretan... ali do 93 je nizak...za udarača....lako ga mogu s distance kaznit viši borci treba ić do 84 ako želi bit respektabilan... za sada mu šanse dajem samo u street fajtu  )))..i kickboxingu..tu može bit odličan....u mma teško.....za sada i ako želi pravu karijeru u mma treba poslušati dr jupidu-a ..jer imamo neka različita mišljenja o pristupu mma  )) jer tko o mma ne sluša dr jupidu....
REAKTIVAC - osoba koja vječito odlazi a nikud ne ide http://www.youtube.com/watch?v=VkEl_R0dTfY
|
|
, Vlasnik Foruma
|
Njemci razguziše Engleze.Ne znam zašto ali mi je drago.
|
|
 Rank: Papir Groups: Member
Joined: 9/7/2009 Posts: 167 Location: sisak , zagreb , travno
|
|
|
, Vlasnik Foruma
|
Dobra fora.
|
|
, Vlasnik Foruma
|
Nekako mi se čini da će Meksiko napraviti iznenađenje.
|
|
, Vlasnik Foruma
|
Ban wrote:Nekako mi se čini da će Meksiko napraviti iznenađenje.
|
|
|
ali suđenje na ovom sp  žali bože :/
|
|
, Vlasnik Foruma
|
Becks wrote:ali suđenje na ovom sp  žali bože :/ Prevelike su se pogreške događale,pogotovo u dvije zadnje utakmice.
|
|
, Vlasnik Foruma
|
Maradona mora doma.Ide mi na živce taj lik i samo zbog njega sam navijao za Njemačku.U jednoj ruci nosi krunicu a u drugoj ruci lajnu bijeloga .
|
|
|
4 Reich dolazi  4 gola australiji, engleskoj i sada gaučosima, simbolično :P očito je da su švabe slabi jedino na nas balkance, prvo jugoslavija ih je lomila, onda hrvatska 98 i srbi ove godine
|
|
, Vlasnik Foruma
|
Andres Iniesta zabio u 116. minuti i odveo Španjolsku na svjetski tron!Nogometaši Španjolske novi su po prvi put u svojoj povijesti prvaci svijeta. U finalu u Johannesburgu Španjolska je s 1-0, nakon produžetaka, pobijedila Nizozemsku... http://sportske.jutarnji.hr/index.php?cmd=show_clanak&clanak_id=22154Svaka čast Španjolcima,igraju najbolji nogomet na svijetu već par godina.
|
|
|
Guest |